Tuesday, March 24, 2009

20kHz.

Iti vorbesc (soptind si aratandu-ti cu degetul tot ceea ce doresc sa stiu), dar nu-i pasa nimanui. Cam de ce le-ar pasa? Cui oare sa-i vorbesc daca nu inauntrului meu atotmistuitor? Cui oare sa-i arat forma casei in care locuiesc, ori creierul si forma piciorului, apasarile de sub teasta osoasa, modelul scarii de la usa de intrare? Daca discut cu mine insumi si-astept raspuns, si-astept sa fiu crezuta, marturisindu-mi dementa in dialogul acesta inseamna ca sunt nebuna?
Sa pari lipsit de ratiune, sa fii atat de nebun incat sa spui ca lumea este incifrata in spasme, cum este? Si-astept raspunsul. Sa fii nebun, nebun, sa fii calm, sa tot stai abatut pe vechiul tau fotoliu si sa colinzi lumea impietrita doar cu regretul salbatic ca nu-ti este dat a stii? Sa-nnebunesti dupa un raspuns stiind ca raspuns nu exista, in afara ciudateniilor si a ciudateniilor? Si cui sa vorbesti: si ce-i mai potrivit, sa urli sau sa murmuri?...

3 comments:

ORGANIZATOR ZBB said...

Salut. Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam, insa deocamdata este o buna modalitate de transmitere a unei informatii. Apelam la oameni inteligenti din blogosfera si care pot in acelasi timp sa fie promotori ai acestui fenomen in Bucuresti. INSCRIE-TE LA ZIUA BLOGGERILOR BUCURESTENI ( PE ZBB-2009.RO AI FORMULARUL DE INSCRIERE ) si vino alaturi de noi la festival impreuna cu cat mai multi prieteni. Da acest mesaj mai departe in blogosfera.Vor fi premii, petreceri, multa distractie si nu in ultimul rand o mare gasca de bloggeri cu care poti lega prietenii. Fiecare blogger inscris va primi cadou, saptamanal o invitatie de doua persoane la Eurocinema.
Multumim.

Games Online said...

he Best Strategy Games Online only on AllGamesOnline.Orgl

Anunturi Iasi said...

Buna ziua
Numele meu este Constantin Iacob si va propun sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://iasimylove.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Anunturi Iasi (fara diacritice)
Astept raspuns de la dumneavoastra indiferent daca acesta este pozitiv sau negativ. In caz ca sunteti de acord trimiteti-mi titlul pe care il doriti si linkul
Un an nou fericit si sa vi se indeplineasca toate dorintele.